Automate your Marketing
with Womplify




 
Media Designer & Photographer

By: Aummchak Photography Aummchak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Jan-2009 15:44 Email | Share | | Bookmark
Nurul Azwa & Jozuan - Wedding - Melaka - dis 2008

















akad nikah : http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=68

Sanding + Outdoor : http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=69

malas nak taip taip sape nak tau lebih pegi kat sini www.aummchak.com

Mr.Arel (founder/senior photographer)
www.aummchak.com
media designer & photographer
012.344.57.99


Tuesday, 27-Jan-2009 15:37 Email | Share | | Bookmark
Razilawati Abdul Razak & Saiful Azhar Abdull Manaf (Engagement)

job decemberr 2008 ..tunang.. kat gombak ..layan je gmabar... tq














nak tengok lebih kat sini ... http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=67

Mr.Arel (founder/senior photographer)
www.aummchak.com
media designer & photographer
012.344.57.99


Tuesday, 25-Nov-2008 02:56 Email | Share | | Bookmark
my new Blog weihhhhhhhh hahahha

salam,

memandangkan aku asyik kena bebel je dengan kawan2 dan x-client , client baru suruh buat BLOG. jadi dengan hormatnya ingin menjemput kawan2 tauladan aku singgah ke BLOG yang aku baru up semalam.. dan kat blog aku tu aku akan bebel sikit2 ( walaupun aku tak suka penulisan hehe )



klik sini : http://blog.aummchak.com


terima kasih

Mr.Arel (founder/senior photographer)
www.aummchak.com
012.344.57.99 (anytime@anywere!


Sunday, 23-Nov-2008 03:31 Email | Share | | Bookmark
(Sanding @ Keramat KL ) Norshahriman Ariss Syafina

salam,

ni november 2008 punya job...dan entry kali ni aku rasa best skit ...bukan sebab gambar2 aku best tapi, aku shot gambar untuk anak player takraw malaysia yang suatu masa dulu mengharumkan nama malaysia pada tahun 1977 di sukan sea kat Indonesia Jakarta ... bagus siottttttttttt !!! baru aku tau negara kita yang tercinta pernah menang takraw kat sukan sea jakarta ...EMAS pulak tu ! respek lah ! ok kat bawah2 ni gambar2 dari aku ...

p/s...time masuk dalam rumah diaorang patut lah rasa pelik je ..kenapa banyak sgt piala takraw kat umah dia ..dari 1977 pun sampai lah seterusnya...last2 anak dia kata dengan aku "arel, dulu, bapak aku player takraw malaysia lah" ...aku pun terkejut tanya dia ada piala yang lagi hebat tak ?dia kata ada. dia keluarkan dalam almari ...last2..ambik ko ... piala emas....apa lagi aku terus suruh posing lah hehe...

ok tak nak bebel2 lagi dan aku betul2 menyampah dalam penulisan (sebab tak pandai nak karang2)......tengok je lah gambar2 hasil dari kerja tangan aku

ok layannnnnn!!!!

p/s...tak sempat buat outdoor pasal hari sudah hujannnnnnnn ....hehe

















*nak tengok gambar lebih kat www.aummchak.com




Mr.Arel (founder/senior photographer)
www.aummchak.com
012.344.57.99 (anytime@anywere!


Thursday, 13-Nov-2008 03:56 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Azharul dan Amelia ( Gombak Nov 2008 )

malas aku nak bebel2 ... hah layan je nak tengok gambar lebih2 hasil kerja tanya aku tengok kat www.aummchak.com heheh














2009 punya booking dah bukak weihhhhhhhhhh hahahahaha

Mr.Arel (founder/senior photographer)
www.aummchak.com
012.344.57.99 (anytime@anywhere!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net